Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxitssa periculiser ex, nihil expetendis in mei eis an pericula es aperiri.

Schitteren in 2018!

Iets meer humor, op het randje, ondeugend en een beetje scherper, niet te flauw…

Als Creatief Designer en Conceptueel Denker probeer ik altijd een stap verder te gaan. Het is onderdeel van mijn visie op de wereld en hoe ik de wereld kan zien. Mijn motto: “Samen met creatieve mensen uit verschillende disciplines tot geweldige concepten komen!”

2017 Was een jaar van dieptepunten en hoogtepunten. Een jaar van keihard omvallen en weer positief opstaan. Het jaar dat ik mijn vaste bureaustoel inruilde voor onafhankelijke vrijheid. Dat ik moeilijke keuzes moest maken om verder te komen en dat ik mijn Fulltime zekerheid opgaf om een nieuwe koers te varen.

Nu is het dan zo ver… Januari, 2018 mag ik vol trots zeggen dat ik als Art Director / Senior Designer aan de slag ga onder de naam Canned Rainbow. Na enkele intensieve maanden van voorbereiding is het mij gelukt om alles in orde te krijgen om in 2018 bedrijven, ondernemers, bureaus, instellingen en zelfstandige projecten te laten schitteren met nieuwe concepten, creatieve ideeën en een frisse identiteit!

Gewaagd kleurgebruik, opvallende beeldtaal, wat minder tekst, niet zo zwart/wit. Iets meer humor, op het randje, ondeugend en een beetje scherper, niet te flauw… En heel belangrijk, don’t act like a Onemanshow… door samen te werken kom je écht verder!

Laten we proosten op een mooi en creatief 2018, ik heb er zin in!

Maurice van der Werf

 

1Comment
  • Jaap Feitsma
    Posted at 22:40h, 05 January Reply

    Goed bezig, Maurice.
    Proost op het maken van mooie, creatieve dingen in 2018 en beyond! 🙂

    – Jaap

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.