Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxitssa periculiser ex, nihil expetendis in mei eis an pericula es aperiri.
Category
COMMERCIAL, CORPORATE IDENTITY, DESIGN, ONLINE
About This Project

samen

sterker

Voor de verkiezing ‘Overheidsorganisatie van het jaar 2018’ heeft Canned Rainbow samen met Q-viv Video & Animatie de visuele identiteit verzorgd voor de OWO-samenwerking.

 

De gemeenten Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland, werken samen. Drie plattelandsgemeenten met elk hun eigen cultuur. Wat de OWO-samenwerking uniek maakt is dat ze inmiddels drie gezamenlijke OWO-afdelingen hebben, naast hun eigen afdelingen. Niet als aparte entiteit, maar gebaseerd op een bestuursovereenkomst. Op deze manier geven ze een moderne uitwerking aan de term eerste overheid.

 

Door slim samen te werken vergroot OWO haar kennis, kunde en kwaliteit, verminderen ze kwetsbaarheid en (meer)kosten, en blijven ze dicht bij de inwoners en hun eigen identiteit. OWO combineert de voordelen van grote en kleine gemeenten. Dit is de oplossing om van waarde te kunnen zijn voor de inwoners.

 

Canned Rainbow heeft een frisse identiteit ontwikkeld voor de brochure en de interactieve PDF. Voor deze inzending heeft Q-Viv een animatie video en drie korte films gemaakt. voorzien van artwork die door een samenwerking van beide partijen tot stand is gekomen. Wederom een mooie samenwerking!

Topic

Verkiezing overheidsorganisatie

van het jaar 2018

Brand OWO-samenwerking
Client

Gemeente Ooststellingwerf

Gemeente Weststellingwerf

Gemeente Opsterland

Concept  Q-viv Video & Animatie
Canned Rainbow
Marijke Kramer, Project & Proces
Creation Canned Rainbow
Q-viv Video & Animatie