Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxitssa periculiser ex, nihil expetendis in mei eis an pericula es aperiri.
Category
CAMPAIGN, COMMERCIAL, CONCEPT, CREATE, DESIGN, HIGHLIGHT, LOGO DESIGN, ONLINE, PHOTOGRAPHY
About This Project

ANTONIUS:
ZORGELOOS
WONEN &
WERKEN

Thuiskomen in een fijne werkomgeving! Het Antonius ziekenhuis in Sneek groeit en is op zoek naar hoogopgeleide specialisten uit heel Nederland. Het ziekenhuis biedt meer dan alleen een werkplek. De prachtige binnenstad, ruimte voor natuur/watersport en je gezin maken de omgeving uniek ten opzichte van de randstad. We tonen door middel van een korte film en drie commercials een werkdag in het Antonius ziekenhuis Sneek en haar omgeving. In de hoofdrol het leven van twee psychiaters die al het goede van wonen, werken en ontspanning combineren. Ervaar het buitenleven in de stad!

 

Een werkplek met ruimte voor je gezin

 

Voor het Antonius ziekenhuis in Sneek wilden we een nieuwe verfrissende aanpak creëren die uniek is binnen de zorginstellingen van Nederland. Door middel van een volledig ingericht platform lanceren we vanuit de Antonius Zorggroep een campagne die Sneek op de kaart gaat zetten tot ver buiten de provinciegrenzen.

 

Thuiskomen in een fijne werkomgeving

 

Canned Rainbow heeft samen met The Publishing Factory voor de Antonius Zorggroep het concept ‘Antonius Zorgeloos Wonen & Werken’ ontwikkeld. Een innovatief online vacatureplatform voorzien van video content van Q-viv Video & Animatie.

 

Bekijk hier de site

 

Topic Wervingscampagne Antonius Zorggroep
Brand Antonius Ziekenhuis
Client Antonius Zorggroep
Concept  Canned Rainbow
The Publishing Factory
Creation Canned Rainbow
The Publishing Factory
Q-viv video & animatie